[Podnikové financie] - Hyránek, Eduard, 1955-
Recenzia publikácie K. Vlachynský a kol.: Podnikové financie, Bratislava: IURA Edition 2006, 482 s. Autormi predmetnej publikácie sú dlhoroční vysokoškolskí pedagógovia Fakulty podnikového manažment EU v Bratislave. Publikácia poskytuje ucelený pohľad na všetky oblasti financií podnikov. Obsahuje 17 prehľadne zostavených kapitol. Cieľom publikácie bolo zhrnúť riešenia základných finančných problémov v podnikoch s prihliadnutím na súčasné podmienky slovenskej ekonomiky.