Medzinárodné účtovné štandardy: Účtovníctvo vo svete. Účtovanie a vykazovanie o dlhodobom hmotnom majetku US GAAP - Tumpach, Miloš, 1970-
Dlhodobý hmotný majetok v účtovnej závierke podnikov podľa amerických účtovných štandardov. Prehľad súčasných platných predpisov.