Medzinárodné účtovné štandardy: Informujeme Vás. Zmeny štandardu IAS 21 týkajúceho sa kurzových rozdielov a vydanie novelizácie usmernenia k štandardu IFRS 4 (týkajúceho sa poistných zmlúv) - Tumpach, Miloš, 1970-
Informácia o novelizácii štandardov IAS 21 a IFRS 4, ktoré koncom roka 2005 vydala rada pre Medzinárodné účtovné štandardy.