Vnímanie strategických problémov vo firmách so zahraničnou účasťou - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Výsledky výskumu strategických problémov medzi predstaviteľmi vrcholového manažmentu firiem so zahraničnou účasťou pôsobiacich na Slovensku v závislosti od pohlavia respodenta, pôvodu manažéra, krajiny pôvodu investície, či odvetvia v ktorom firma pôsobí