Medzinárodné účtovné štandardy: Aplikácia IFRS. Účtovanie a vykazovanie výnosov z bežnej činnosti podľa IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Vymedzenie rozdielov medzi medzinárodnými štandardmi a postupom uplatňovaným v SR pri účtovaní výnosov z bežnej činnosti.