Medzinárodné účtovné štandardy: Slovensko-anglický slovník ekonomických pojmov. [Finančné nástroje a finančné trhy] - Tumpach, Miloš, 1970-
Odborné ekonomické pojmy z oblasti finančných nástrojov a finančných trhov.