Manažment a príprava manažérov v podmienkach silnejúcej globalizácie - Chebeň, Juraj
Teoretické prístupy manažmentu v procese globalizácie a vplyv globalizačného procesu na riadenie. Personálny manažment a vzdelávanie v čase globalizácie - výzva pre ekonomické fakulty v SR