Medzinárodné účtovné štandardy: Európske fórum. Vydanie interpretácie IFRIC 8 - Tumpach, Miloš, 1970-
Schválenie interpretácie k zostaveniu účtovnej závierky - IFRIC 8, ktorá sa zameriava na vysvetlenie niektorých aspektov štandardu IFRS 2.