Trendy vývoja priamych zahraničných investícií na Slovensku - Pásztorová, Jana, 1960-
Stav priamych zahraničných investícií, regionálne nerovnosti v penetrácií priamych zahraničných investícií a špecifické faktory investičného prostredia na Slovensku