Zabezpečenie pohľadávok slovenských exportérov po vstupe SR do EÚ - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Ako zvoliť také zabezpečenie pohľadávok slovenských exportérov po vstupe SR do EÚ, ktoré zníži riziko z nezaplatenia a ktoré bude aj pre odberateľa prijateľné. Kvalitná zmluva a poistenie pohľadávok