Informácia pre rokovanie vlády SR o plnení projektu na posilnenie národných kapacít účtovníctva, finančného výkazníctva a audítorstva
Zhodnotenie dosiahnutého pokroku a poukázanie na úlohy, ktoré boli realizované v rámci projektu za obdobie 1. polroka 2006 v oblasti legislatívnych zmien, realizácie grantu na podporu reformy účtovníctva a auditu v SR, v oblasti uplatnenia medzinárodných štandardov finančného výkazníctva. Informáciu schválila vláda SR. Základné zámery harmonizácie účtovníctva v SR.