Správa o poskytnutej štátnej pomoci v Slovenskej republike
Poskytnutá štátna pomoc v SR v roku 2005. Poskytnutá štátna pomoc podľa účelov pomoci, podľa kategórií pomoci. Regionálna pomoc. Horizontálna pomoc - výskum a vývoj, malí a strední podnikatelia, kultúra a záchrana kultúrneho dedičstva, obchod a export, zamestnanosť, vzdelávanie. Odvetvová pomoc. Správu schválila Vláda SR.