Koncept udržitelného rozvoje a státní statistika - Fischer, Jan
Význam a dôležitosť konceptu udržateľného rozvoja. Súbory indikátorov pre monitorovanie udržateľného rozvoja. Úloha ČSÚ (Český statistický úřad) pri rozvoji štatistického systému v oblasti udržateľného rozvoja a šírenia poznatkov.