Výdaje na ochranu životního prostředí v ČR - sběr dat - Krumpová, Eva
Investície na ochranu životného prostredia v Českej republike. Zber dát - štatistické zisťovanie investícií. Vývoj výdavkov na ochranu životného prostredia.