Opatrenie č. 415/2006 Z.z. Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny ...
Sumy životného minima podľa Opatrenia č. 415/2006 Z.z. Opatrenie nadobúda účinnosť 1. júla 2006. Odôvodnenie Opatrenia o ustanovení súm životného minima.