Práca verzus rodina nemá byť dilemou
Zosúladenie rodinného a pracovného života je jedným z cieľov EÚ. Reforma v oblasti zamestnanosti a sociálnej politiky, ktorá sa začala v uplynulom období, smerovala k splneniu tejto požiadavky. Návrh opatrení na zosúladenie rodinného a pracovného života na rok 2006 s výhľadom do roku 2010 vychádza z tejto reformy. Východisková situácia. Banka odpracovaných hodín. Spoločnosť priateľská rodine.