Systém environmentálneho manažérstva - Mateides, Alexander
Človek verzus trvalo udržateľný rozvoj. Vývoj environmentálnej politiky vo svete, v Európe. Podnikateľská charta pre trvalo udržateľný rozvoj. Environmentálne manažérstvo. Systém environmentálneho manažérstva (EMS), certifikácia. Ďalšie systémy environmentálneho manažérstva - EMAS. Prínosy zavedenia EMS A EMAS. Príspevok je súčasťou publikácie "Manažérstvo kvality".