Nastal čas bilancovať druhú etapu - Nižňanský, Viktor
Doterajší priebeh, perspektívy a potreby reformy verejnej správy. Samospráva by mala mať záujem znížiť počet politických správnych jednotiek. Financovanie samosprávy. Fiškálna decentralizácia. Potreba zmien. Samosprávna reforma - tretia etapa decentralizácie - tri piliere.