Spoločenská zodpovednosť podnikania - Černá, Ľubica
Pojem spoločensky zodpovedné podnikanie. Spoločenská zodpovednosť (corporate social responsibility). Oblasti prejavov a dôvody spoločensky zodpovedného podnikania - v ekonomickej, sociálnej a environmentálnej. Prínosy a prekážky spoločensky zodpovedného podnikania. Spoločensky zodpovedné podnikanie v dodávateľskom reťazci.