Marketing a jeho význam v rámci trhovej globalizácie - Jedlička, Milan
Špecifikácia niektorých dôležitých odporúčaní v oblasti uplatňovania marketingového manažmentu pre manažérov pôsobiacich predovšetkým v rámci slovenskej ekonomiky. Globalizácia svetového trhu a marketing.