Uplatňovanie metód monitorovania spokojnosti zákazníkov v podnikovej praxi - Kučerová, Marta
Zamerania na zákazníka patrí medzi osem základných princípov systému manažérstva kvality. Meranie spokojnosti zákazníkov patrí medzi kľúčové merania, ktoré vyžaduje systém manažérstva kvality a a zároveň je aj náplňou marketingu. Monitorovanie spokojnosti zákazníkov. Pojem spokojnosť zákazníka. Metodika merania spokojnosti zákazníka. Monitorovanie spokojnosti zákazníkov a výsledky prieskumu, ktorý sa uskutočnil v 151 slovenských organizáciách.