Účtovanie o emisných kvótach v podnikateľskej účtovnej jednotke - Šlosárová, Anna
Účtovanie o emisných kvótach v podnikateľskej účtovnej jednotke z pohľadu platnej legislatívy v Slovenskej republike. Obstaranie emisných kvót a ich ocenenie pri obstaraní. Použitie emisných kvót. Rezerva na vypustené emisie do ovzdušia. Ďalšie poznámky k účtovaniu a oceňovaniu emisných kvót. Príklady.