Zníženie hodnoty majetku podľa IAS 36 - Svitek, Martin
Štandard IAS 36 prináša komplexnú úpravu v oblasti zníženia hodnoty majetku. Pôsobnosť štandardu. Princípy zníženia hodnoty z hľadiska posudzovania majetku a voľby hodnôt na ocenenie. Otázky určenia hodnoty z používania. JTPP a vykazovanie strát zo zníženia hodnoty. Frekvencia testovania na zníženie hodnoty. Príklady.