Zvyšovanie efektívnosti a výkonnosti organizácií uplatňovaním procesu preskúmanie manažmentom - Paulová, Iveta
Preskúmanie manažmentom predstavuje jeden z kľúčových procesov, ktorý svojou úrovňou, zvolenými metódami a používanými metrikami môže zásadne ovplyvniť prácu manažmentu a budúcnosť organizácie. Preskúmanie manažmentom možno definovať ako činnosť vykonávanú preto, aby sa zabezpečovala vhodnosť, správnosť, efektívnosť a účinnosť objektu preskúmavania pri dosahovaní cieľov. Ide o činnosti orientované na pravidelné zisťovanie vhodnosti a výkonnosti systému manažérstva.