<The> significance of the personality of knowledge its contribution in creating and utilizing the system of knowledge in organization - Polišenský, Miroslav
Význam osobnosti jednotlivcov pri zachytení najlepších skúseností, kodifikácii poznania a jeho distribúcie v organizáciách. Využívanie poznatkov pri inováciách v organizácii.