Lenovo nechce zostať svetovou trojkou - Pressburg, Adrian Peter
Čínska spoločnosť Lenovo na tretej priečke medzi svetovými výrobcami osobných počítačov. Odkúpenie divízie PC od americkej spoločnosti IBM. Charakter korporácie. Čínska spoločnosť s medzinárodným zastúpením v manažmente. Zastúpenie spoločnosti Lenovo aj v Bratislave.