Európa na nákupy jazdí
Mobilita nakupujúcich v regióne SVE. Slovensko - preferencia miesta nákupov podľa typov nakupujúcich. Slovensko patrí medzi krajiny s viac mobilnými zákazníkmi. Zastúpenie nákupných typov v jednotlivých krajinách.