Naozaj viete, čo je CSR ? - Ježík, Ivan
Čo je CSR (Corporate social responsibility - spoločenská zidpovednosť firiem), aké sú jej prejavy v praxi, prečo sa firmy o ňu zaujímajú. CSR pomáha predávať. CSR, imidž a inovácie. Organizácie venujúce sa CSR vo svete a na Slovensku. Literatúra, výskumné správy o CSR.