Európa sledovala futbal - Kobár, Branislav
Majstrovstvá sveta vo futbale 2006 - sledovanosť médií. Priemerná sledovanosť zápasov v Európe. Profil divákov podľa veku. Počet divákov na zápas. Počet divákov najsledovanejších zápasov v Európe. Na Slovensku najmä muži.