Specifika tvorby a vedení mezinárodních týmů - Pavlica, Karel
Ako postupovať, aby sa dostavil úspech medzinárodného pracovného kolektívu. Starostlivý výber ľudí. Finančné náklady a zabezpečenie pracovných podmienok tímu. Delegovanie tímovej úlohy a pracovných priorít členov tímu. Oboznámenie členov tímu s úlohou a podmienkami práce. Interkultúrny tréning. Rozdelenie rolí a úloh a určenie vedúceho tímu. Pozor na konfrontácie.