Kulturní rozdíly a mezinárodní jednání a podnikání - Zamykalová, Miroslava
Schopnosť spolupracovať s osobami z odlišných národných kultúr ako jeden z dôležitých predpokladov úspechu. Osobnosť alebo individualizmus verzus kolektivizmus. Verbálna a neverbálna komunikácia medzi kultúrami. Schopnosť počúvať. Jedlo a stolovanie. Vzťahy medzi ľuďmi. Viera a postoje. Pracovné návyky. Čas a jeho chápanie.