Potvrdil odvolané, odvolal potvrdené - Múčka, František
Prudký pokles slovenskej koruny po rozporuplných výrokoch slovenského premiéra o otázke vstupu Slovenska do menovej únie v roku 2009. Otázniky nad harmonogramom zavádzania eura a stabilitou slovenskej meny. Náročné rokovania medzi NBS a premiérom slovenskej vlády. Dôsledkom súčasnej situácie na Slovensku môže byť to, že Európska komisia a Európska centrálna banka napokon Slovensko do eurozóny v roku 2009 nepustia.