Trh s novými autami - Jesný, Martin
Z obsahu: Kto jazdí na nových autách. Nové automobily kupujú najmä podnikatelia. Kto a prečo (ne)kupuje. Predáva lokálpatriotizmus a služby. Jazdené autá. Bazáre majú aj výrobcovia áut. Spôsobov financovania kúpy auta pribúda. Nákupy nových osobných automobilov cez lízingovky.