Řízení výkonnosti podniku v globálním konkurenčném prostředí - Lošťáková, Hana
Zmeny v poňatí marketingovej stratégie v globálnom konkurenčnom prostredí, prechod od masového marketingu k individualizovanému one to one marketingu. Finančná a trhová výkonnosť podniku. Vzťah ukazovateľov trhovej a finančnej výkonnosti podniku. Koncepcia diferencovaného riadenia vzťahov so zákazníkmi na základe strategickej hodnoty zákazníkov pre podnik, ktorá by sa mala stať vodcovskou koncepciou marketingovej stratégie v súčasnom globálnom hyperkonkurenčnom trhovom prostredí.