Konw-know v logistike podniku - Cabadaj, Ján
Uplatňovanie znalostných technológií v logistike podniku. Historický vývoj výroby. Vývojové trendy vyúsťujúce do znalostnej výroby. Procesy podnikovej logistiky. Tvorba expertného logistického systému. Aplikácia expertného systému v logistike.