Medzinárodné účtovné štandardy: Aplikácia IFRS. Účtovanie a vykazovanie o štátnej podpore v súlade s IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Účtovaním a vykazovaním štátnej podpory sa v rámci štandardov IFRS zaoberá štandard IAS 20, ak je štátna podpora poskytovaná určitej účtovnej jednotke.