Prevence vůči stresu se osvědčuje - Eger, Ludvík
Ako zariadiť, aby sa stres nestal brzdou v práci, v medziľudských vzťahoch a pri rešení úloh na pracovisku. Čo je stres. Fyzické, psychické a sociálne stresory. Psychická odolnosť voči stresu. Eustres, resp. priaznivé udalosti vyvolávajúce stres. Sebariadenie a životné priority.