Monetární přístup k inflaci - střednědobý strukturální model v otevřené ekonomice (příklad České republiky v letech 1996-2004) - Arlt, Josef
Monetárny prístup k inflácii v malej otvorenej ekonomike. Inflácia a ekonomická interpretácia dynamiky dôchodkovej rýchlosti peňazí v nerovnovážnom stave. Strednodobý monetárny model inflácie v malej otvorenej ekonomike. Empirická verifikácia modelu.