Medzinárodné účtovné štandardy: Európske fórum. Účtovná závierka európskych podnikov zostavená podľa IFRS v kontexte USA - Tumpach, Miloš, 1970-
Americká komisia pre cenné papiere a burzy vyžaduje u európskych podnikov, ktoré svoju účtovnú závierku zostavujú podľa IFRS a ich cenné papiere sú kótované na amerických burzách, aby ich účtovná závierka bola zosúladená s US GAAP.