Hodnocení ekonomických pracovišť a ekonomů: koho, proč, čím a jak - Gregor, Martin
Popis aktuálne využívaných metód tvorby rebríčka ekonomických pracovísk. Základná dichotómia priameho a nepriameho hodnotenia. Definícia inštitúcie. Popis hlavného kvalitatívneho kritéria, ktorým je hodnotenie časopisu. Kvalita časopisov. JCR impakt faktor. Analýza výberu publikačnej a citačnej bázy.