Pohled do Pandořiny skřínky aneb jak nevybírat problematické osobnosti - Slezák, Pavel
Riziko nesprávneho rozhodnutia pri výbere nového zamestnanca. Využitie psychologických dotazníkov. Jedna z najkvalitnejších metód pre identifikáciu aspektov správania - Hoganov osobnostný dotazník. Možnosť odlíšiť osoby náchylné k rizikovému správaniu od ostatných. Ktoré vlastnosti skúma Hoganov osobnostný dotazník. Záťažové testy pri výbere osoby na manažérsku pozíciu. Ako naložiť s výsledkami testov.