Smer lacnejší benzín - Slovák, Kristian
Problém drahého benzínu a nafty treba riešiť - do boja s vysokými cenami sa pustil premiér Robert Fico. O cenách pohonných hmôt by mali rozhodovať spotrebitelia svojím správaním, a nie vláda. Tri možnosti ako chce vláda dodržať predvolebné sľuby. Zákon o cenách. Priemerné ceny benzínu v krajinách EÚ. Priemerné ceny pohonných látok na Slovensku.