Objevem talentů to nekončí, spíše začíná - Kazdová, Alena
Získavanie kvalifikovaných ľudí pre firmu a konkurenčný boj o talenty. Riadenie talentov (talent management), ktoré predstavuje cielené rozvojové a kariérne programy. Starostlivosť o talentovaných pracovníkov ako najlepšia prevencia proti odchodu kľúčových pracovníkov. Program pre talenty nastavený motivačne. Komunikácia o úlohe talentov vo firme. Najefektívnejší spôsob rozvoja talentov - rozvoj "on job" alebo učenie sa na projektoch pod vedením manažéra.