Summit G8: scenár a réžia - Vladimir Putin - Pressburg, Adrian Peter
Júlový summit skupiny G8 v Petrohrade. Témy summitu. Otázka dovozu ropy a plynu, východiská z energetickej krízy. Problém liberalizácie svetového obchodu. Boj proti korupcii. Opatrenia na ochranu duševného vlastníctva, patenty. Chudoba a vzdelanie. Riešenie problému vojenského konfliktu na Blízkom východe. Sebavedomé vystupovanie Putina v otázke návratu Ruska ako superveľmoci na svetovú scénu. Summit Rusko - Čína - India.