Vláda a trh práce - Horníková, Zuzana
Z obsahu: Pomoc pracujúcim postavená na hlavu. Odporúčania OECD v politike zamestnanosti. Slovenská vláda sa rozhodla počúvať odporúčania odborárov, ktoré žiadajú pravý opak odporúčaní OECD. Miera nezamestnanosti a zamestnanosti na Slovensku. Pomoc, ktorá môže zamestnancov poškodiť.