Medzinárodné účtovné štandardy: Aplikácia IFRS. Priebežná účtovná závierka podľa medzinárodných štandardov IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Účtovnú závierku v priebehu účtovného obdobia zostavujú podniky na základe vlastného rozhodnutia alebo na základe príslušnej legislatívy. Priebežnej účtovnej závierke je venovaný osobitný štandard IAS 34.