Medzinárodné účtovné štandardy: Európske fórum. Zoznam schválených štandardov a interpretácií - Tumpach, Miloš, 1970-
Prehľad o rozsahu, v akom boli štandardy IFRS/IAS a interpretácie IFRC/SIC postupne prevzaté do európskeho práva. Zoznam schválených štandardov a interpretácií.