Téma číslo 1: Výkonnosť tímu - Burger, Ivan
Zvyšovanie výkonnosti tímu. Otázka merania výkonnosti. Riadenie výkonnosti. Príčiny slabej výkonnosti, ktoré môže manažér ovplyvňovať. Manažérske nástroje riadenia výkonnosti. Komunikovanie priorít a hodnôt s podriadenými. Delegovanie povinností a právomoci. Definovanie komplexných kritérií výkonnosti. Korigovanie výkonnosti. Budovanie mikrokultúry.