Medzinárodné účtovné štandardy: Informujeme Vás. Vydanie opatrenia MF SR - Tumpach, Miloš, 1970-
Ministerstvo financií vydalo opatrenie č. MF/ 011053/2006-72, ktoré rámcovo upravuje postup pri transformácii výsledku hospodárenia zisteného v súlade s IFRS na základe dane z príjmov. Transformačné úpravy predpísané opatrením.