Proces outsourcingu a strategické rozhodnutia v tomto procese - Daňo, Ferdinand, 1959-
Strategické rozhodnutia a realizácia aktivít outsourcingu. Charakteristika jednotlivých fáz outsourcingu: fáza situačnej analýzy, fáza rozhodovania make-or-buy, fáza nadviazania kontaktov, fáza porovnávania a hodnotenia, fáza uzatvorenia zmluvy, fáza implementácia. Strategické oblasti rozhodovania v procese outsourcingu.